Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electboy101 jhkhjkjhkjh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Irwin rent richting de bal. Kelly onderschept slim de pass. Kelly passt de bal zonder na te denken. McIntyre rent richting de bal. McIntyre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Devenney verovert de bal door een tackle van achteren. Devenney probeert naar een medespeler te passen. Eastham rent richting de bal. Kelly onderschept slim de pass. Kelly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wilson passt de bal in één keer door. Devenney rent richting de bal. Devenney met een sublieme pass. Kelly is nu in balbezit. Kelly draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Creedon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tormar rent richting de bal. Wilson onderschept slim de pass. Wilson speelt de bal door. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Eastham rent richting de bal. Tormar rent richting de bal. Tormar probeert naar een medespeler te passen. Kelly is nu in balbezit. Kelly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electboy101 56%, jhkhjkjhkjh 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electboy101 - jhkhjkjhkjh 0:0

62e minuut.
Parod rent richting de bal. Eastham is nu in balbezit. Parod verovert de bal door een tackle van achteren. Clancy bereikt de bal nog maar net als eerste. Clancy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Eastham verovert de bal door een tackle van achteren. Eastham probeert naar een medespeler te passen. Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre onderschept slim de pass. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Wilson met een snelle inworp. Tormar met een sublieme pass. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
McDermott geeft de bal voor. Tormar rent richting de bal. Tormar passt de bal zonder na te denken. Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Electboy101 - jhkhjkjhkjh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electboy101 52%, jhkhjkjhkjh 48%.
Electboy101 - jhkhjkjhkjh 0:1