Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fjnjjbfg N.U.F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bealin heeft problemen om de bal te vangen. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Education speelt de bal door. McTiernan bereikt de bal nog maar net als eerste. McTiernan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Finnin rent richting de bal. Kelleher rent richting de bal. Kelleher passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Education met een sublieme pass. Dearden is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lestina. Lestina krijgt een gele kaart. Dearden raakt geblesseerd tijdens het duel. Dearden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harrington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Higgins krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sumant speelt de bal door. McAree is nu in balbezit. McAree geeft een hoge lob. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fjnjjbfg 42%, N.U.F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fjnjjbfg - N.U.F.C. 0:0

59e minuut.
Colsh geeft een hoge lob. Inworp. Forster met de inworp. Education is nu in balbezit. Education geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Higgins passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kelleher de bal. Sumant maakt een afschuwelijke overtreding. Sumant krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bealin heeft problemen om de bal te vangen. Bealin geeft een lange en hoge pass. Whenham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleher onderschept slim de pass. Kelleher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lestina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whenham is nu in balbezit. Whenham probeert naar een medespeler te passen. McTiernan bereikt de bal nog maar net als eerste. McTiernan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fjnjjbfg 40%, N.U.F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fjnjjbfg - N.U.F.C. 0:0