Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.U.F.C. fjnjjbfg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Forster rent richting de bal. Forster met een sublieme pass. Education is nu in balbezit. Education schiet op doel. Colsh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Whenham met een sublieme pass. Sumant is nu in balbezit. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Kelleher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleher draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Denning geeft de bal voor. Higgins probeert de bal met de borst te controleren. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Whenham passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sumant de bal. Bealin verovert de bal door een tackle van achteren. Kelleher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Higgins passt de bal met de wreef. Kelleher kan de bal niet met de borst controleren. Whenham is nu in balbezit. Higgins onderschept slim de pass. Higgins draait met de bal, schiet en ... Harrington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Colsh geeft een hoge lob. Whenham is nu in balbezit. Kelleher onderschept slim de pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.U.F.C. - fjnjjbfg 1:0

40e minuut.
Crossley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Long met een snelle inworp. Kelleher rent richting de bal. Kelleher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harrington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.U.F.C. 41%, fjnjjbfg 59%.
N.U.F.C. - fjnjjbfg 1:0

77e minuut.
Bealin is nu in balbezit. Sumant onderschept slim de pass. Sumant passt de bal zonder na te denken. McTiernan rent richting de bal. McTiernan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N.U.F.C. - fjnjjbfg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.U.F.C. 57%, fjnjjbfg 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N.U.F.C. - fjnjjbfg 1:1