Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayto Republic barclona fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bell. Bell krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Lawson onderschept slim de pass. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell speelt de bal door. Potts is nu in balbezit. Potts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson speelt de bal door. Whittle is nu in balbezit. Whittle geeft een hoge lob. Perth springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bannon geeft de bal voor. Lawrie kopt de bal weg. Klungelig pakt Beaumont de bal. Potts rent richting de bal. Potts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayto Republic - barclona fc 0:1

29e minuut.
Lawrie verovert de bal door een tackle van achteren. Bell rent richting de bal. Bell speelt de bal door. Potts is nu in balbezit. Potts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Martin geeft de bal voor. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie geeft een lange en hoge pass. Potts is nu in balbezit. Potts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayto Republic 61%, barclona fc 39%.
Tayto Republic - barclona fc 0:1

50e minuut.
Hendry onderschept slim de pass. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan passt de bal met de wreef. Potts bereikt de bal nog maar net als eerste. Potts draait met de bal, schiet en ... Gatheral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keogh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ballantine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Foley Sheridan met een harde bal richting middenveld. Scanlon kopt de bal weg. Klungelig pakt Beaumont de bal. Potts rent richting de bal. Potts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell met een sublieme pass. Foley Sheridan probeert de bal met de borst te controleren. Potts is nu in balbezit. Potts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tayto Republic - barclona fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayto Republic 49%, barclona fc 51%.
Tayto Republic - barclona fc 0:2