Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea f.c Gazzas girlies
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
MacTause rent richting de bal. Vadanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadanan verovert de bal door een tackle van achteren. Vadanan schiet op doel. Reidy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea f.c - Gazzas girlies 1:0

8e minuut.
Monaghan is nu in balbezit. Glennon onderschept slim de pass. Glennon geeft een lange en hoge pass. Clare krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea f.c - Gazzas girlies 2:0

23e minuut.
Fairley kopt de bal weg. Grant probeert naar een medespeler te passen. Whenham bereikt de bal nog maar net als eerste. Clare verovert de bal door een tackle van achteren. Clare draait met de bal, schiet en ... Reidy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal zonder na te denken. Daar is MacTause, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
MacTause onderschept slim de pass. Davis is nu in balbezit. MacTause onderschept slim de pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Williams raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berrigan komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Galvin speelt de bal door. Fairley bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairley onderschept slim de pass. Fairley geeft een hoge lob. Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chaudet rent richting de bal. Marshall onderschept slim de pass. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea f.c - Gazzas girlies 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea f.c 53%, Gazzas girlies 47%.
chelsea f.c - Gazzas girlies 2:1

90e minuut.
MacTause kopt de bal weg. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTause bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall onderschept slim de pass. Marshall draait met de bal, schiet en ... Grant bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea f.c 55%, Gazzas girlies 45%.
chelsea f.c - Gazzas girlies 2:1