Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electboy101 fjnjjbfg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Gallen kopt de bal weg. Carmody rent richting de bal. Carmody passt de bal in één keer door. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electboy101 50%, fjnjjbfg 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electboy101 - fjnjjbfg 0:0

56e minuut.
Education probeert naar een medespeler te passen. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nolan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Electboy101 - fjnjjbfg 0:1

62e minuut.
Eastham geeft een lange en hoge pass. Crossley rent richting de bal. McIntyre begaat een overtreding. McIntyre krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dargle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dargle passt de bal in één keer door. Daar is Gallen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannigan is nu in balbezit. Hannigan draait met de bal, schiet en ... Harrington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electboy101 35%, fjnjjbfg 65%.
Electboy101 - fjnjjbfg 0:1