Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.U.F.C. Electboy101
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Eastham geeft de bal voor. Inworp. Dearden met de inworp. Kelleher is nu in balbezit. Kelleher geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Creedon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dearden zal de hoekschop nemen. Long probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kelleher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelleher schiet op doel. Eastham probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U.F.C. - Electboy101 1:0

43e minuut.
Kelleher onderschept slim de pass. Kelleher speelt de bal door. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U.F.C. - Electboy101 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.U.F.C. 44%, Electboy101 56%.
N.U.F.C. - Electboy101 2:0

78e minuut.
Hood is nu in balbezit. Hood geeft een hoge lob. Grant kopt de bal weg. Bowdren is nu in balbezit. Bowdren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hawkins kopt de bal weg. McAree bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre onderschept slim de pass. McIntyre draait met de bal, schiet en ... Barr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilson zal de hoekschop nemen. Denning heeft problemen om de bal te vangen. McIntyre rent richting de bal. McIntyre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U.F.C. - Electboy101 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.U.F.C. 57%, Electboy101 43%.
N.U.F.C. - Electboy101 2:1