Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fjnjjbfg jhkhjkjhkjh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruton is nu in balbezit. McTiernan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McTiernan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Parod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan is nu in balbezit. Education verovert de bal door een tackle van achteren. Education schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lestina speelt de bal door. Education is nu in balbezit. Tormar rent richting de bal. Education is nu in balbezit. Education schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gallen geeft de bal voor. Bruton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruton passt de bal zonder na te denken. Clancy is nu in balbezit. Clancy draait met de bal, schiet en ... Harrington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gorman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Forster met de inworp. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Education draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Clancy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly rent richting de bal. Sumant is nu in balbezit. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Clancy verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly rent richting de bal. Lestina is nu in balbezit. Clancy is nu in balbezit. Clancy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fjnjjbfg 59%, jhkhjkjhkjh 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fjnjjbfg - jhkhjkjhkjh 0:0

47e minuut.
Forster kopt de bal weg. Tormar rent richting de bal. Education verovert de bal door een tackle van achteren. Education haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neary de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sumant passt de bal zonder na te denken. Carsley rent richting de bal. Colgan begaat een overtreding. Colgan krijgt een gele kaart. Carsley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carmody komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Neary geeft de bal voor. Gallen kopt de bal weg. Daar is Colgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Forster is nu in balbezit. Forster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Colgan probeert naar een medespeler te passen. Tormar is nu in balbezit. Tormar passt de bal zonder na te denken. Kelly is nu in balbezit. Kelly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sumant is nu in balbezit. Tormar onderschept slim de pass. Tormar speelt de bal door. Clancy bereikt de bal nog maar net als eerste. Clancy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Education passt de bal zonder na te denken. Forster bereikt de bal nog maar net als eerste. Forster speelt de bal door. Kelly is nu in balbezit. Kelly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harrington trapt de bal weg. Gallen controleert de bal met de borst. Parod bereikt de bal nog maar net als eerste. Parod draait met de bal, schiet en ... Harrington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fjnjjbfg 67%, jhkhjkjhkjh 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fjnjjbfg - jhkhjkjhkjh 0:0