Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barclona fc chelsea f.c
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hendrikx verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrikx geeft de bal voor. Delap is nu in balbezit. Vadanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadanan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Deady met een sublieme pass. Chaudet rent richting de bal. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barclona fc 57%, chelsea f.c 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barclona fc - chelsea f.c 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt Bayly de bal. Vadanan speelt de bal door. Clare bereikt de bal nog maar net als eerste. Clare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barclona fc - chelsea f.c 0:1

51e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadanan onderschept slim de pass. Vadanan passt de bal in één keer door. Clare bereikt de bal nog maar net als eerste. Clare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lawrie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hendrikx met de inworp. Vadanan rent richting de bal. Vadanan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lawrie speelt de bal door. Hendrikx rent richting de bal. Hendrikx met een sublieme pass. Vadanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadanan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Davis rent richting de bal. Davis passt de bal in één keer door. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadanan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barclona fc 71%, chelsea f.c 29%.
barclona fc - chelsea f.c 0:1