Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea f.c barclona fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Davis passt de bal zonder na te denken. Clare rent richting de bal. Wilde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilde krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dearden onderschept slim de pass. Dearden passt de bal zonder na te denken. Clare rent richting de bal. Clare schiet op doel. Crossley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea f.c - barclona fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea f.c 47%, barclona fc 53%.
chelsea f.c - barclona fc 1:0

49e minuut.
Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Clare onderschept slim de pass. Clare probeert naar een medespeler te passen. George is nu in balbezit. George schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
MacTause is nu in balbezit. Lawrie onderschept slim de pass. Potts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
MacTause rent richting de bal. MacTause geeft een lange en hoge pass. Potts is nu in balbezit. Lawrie rent richting de bal. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bayly geeft de bal voor. Davis is nu in balbezit. Lawrie verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Deady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ring geeft een hoge lob. Inworp. Hendrikx met de inworp. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea f.c 34%, barclona fc 66%.
chelsea f.c - barclona fc 1:0