Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayto Republic Electboy101
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Beaumont passt de bal zonder na te denken. Daar is Lawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawkins rent richting de bal. Hawkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tayto Republic - Electboy101 0:1

13e minuut.
Lawson is nu in balbezit. Devenney onderschept slim de pass. Devenney probeert naar een medespeler te passen. McIntyre rent richting de bal. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Perth de bal. Eastham is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hendry. Hendry krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson geeft de bal voor. Irwin rent richting de bal. Hawkins rent richting de bal. Hawkins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bannon probeert naar een medespeler te passen. Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hendry krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Eastham is nu in balbezit. Hannigan rent richting de bal. Hannigan passt de bal met de wreef. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel. Gatheral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayto Republic 66%, Electboy101 34%.
Tayto Republic - Electboy101 0:1

46e minuut.
Daar is Hawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perth bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham rent richting de bal. Perth onderschept slim de pass. Perth draait met de bal, schiet en ... Creedon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Creedon met een harde bal richting middenveld. Wilson kopt de bal weg. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayto Republic 43%, Electboy101 57%.
Tayto Republic - Electboy101 0:1