Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gazzas girlies N.U.F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Williams is nu in balbezit. Denning onderschept slim de pass. Denning geeft een hoge lob. Kelleher rent richting de bal. Kelleher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazzas girlies - N.U.F.C. 0:1

15e minuut.
Kelleher passt de bal met de wreef. Higgins is nu in balbezit. MacTause verovert de bal door een tackle van achteren. Kelleher is nu in balbezit. Kelleher schiet op doel. Reidy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazzas girlies 60%, N.U.F.C. 40%.
Gazzas girlies - N.U.F.C. 0:1

68e minuut.
Bealin geeft een lange en hoge pass. Fairley is nu in balbezit. Fairley probeert naar een medespeler te passen. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Cascarino trapt de bal weg. MacTause bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleher verovert de bal door een tackle van achteren. Kelleher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
McAree geeft een hoge lob. Long rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monaghan. Long wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Long kan niet meer verder spelen. Monaghan probeert naar een medespeler te passen. Bowdren komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Denning rent richting de bal. Galvin is nu in balbezit. Galvin passt de bal met de wreef. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gazzas girlies - N.U.F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazzas girlies 61%, N.U.F.C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gazzas girlies - N.U.F.C. 1:1