Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electboy101 barclona fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 13.4
average Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Eastham is nu in balbezit. Eastham passt de bal in één keer door. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wilson speelt de bal door. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins geeft een lange en hoge pass. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Eastham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawkins rent richting de bal. Hawkins passt de bal zonder na te denken. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
McDonald geeft een hoge lob. Dargle kopt de bal weg. Daar is Wilde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntyre rent richting de bal. McIntyre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Dargle de bal onder controle te krijgen. Bell is nu in balbezit. Bell passt de bal met de wreef. Potts bereikt de bal nog maar net als eerste. Potts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Nolan kopt de bal weg. Devenney heeft problemen om de bal te vangen. Potts rent richting de bal. Bell rent richting de bal. Bell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Electboy101 - barclona fc 0:1

22e minuut.
Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell probeert naar een medespeler te passen. Potts rent richting de bal. Potts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Electboy101 - barclona fc 0:2

29e minuut.
Hannigan passt de bal met de wreef. Lawrie probeert de bal met de borst te controleren. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wilson onderschept slim de pass. Wilson geeft een hoge lob. McGlynn kopt de bal weg. Hawkins heeft problemen om de bal te vangen. Hawkins draait met de bal, schiet en ... Crossley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electboy101 36%, barclona fc 64%.
Electboy101 - barclona fc 0:2

54e minuut.
Lawrie passt de bal zonder na te denken. Dargle probeert naar een medespeler te passen. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel. Crossley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electboy101 43%, barclona fc 57%.
Electboy101 - barclona fc 0:2