Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barclona fc Electboy101
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ring probeert naar een medespeler te passen. Lawrie rent richting de bal. Lawrie passt de bal met de wreef. Daar is Lawrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste. Potts onderschept slim de pass. Potts passt de bal in één keer door. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
McGlynn heeft problemen om de bal te vangen. McGlynn speelt de bal door. Potts is nu in balbezit. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkins passt de bal zonder na te denken. McIntyre rent richting de bal. McIntyre haalt uit met een fantastische trap. McDonald probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hannigan neemt de hoekschop. Wilson kopt de bal weg. McIntyre rent richting de bal. McIntyre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bayly geeft een lange en hoge pass. Hannigan probeert de bal aan de voet te houden. Dargle rent richting de bal. Potts onderschept slim de pass. Potts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barclona fc 61%, Electboy101 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barclona fc - Electboy101 0:0

47e minuut.
Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins rent richting de bal. Hawkins passt de bal zonder na te denken. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Hawkins rent richting de bal. Hawkins passt de bal in één keer door. Ring is nu in balbezit. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel. Paal!

90e minuut.
McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins is nu in balbezit. Colleary verovert de bal door een tackle van achteren. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre schiet op doel. Crossley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barclona fc 56%, Electboy101 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barclona fc - Electboy101 0:0