Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barclona fc N.U.F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Potts rent richting de bal. Denning verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie onderschept slim de pass. Bell is nu in balbezit. Bell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Long verovert de bal door een tackle van achteren. Long geeft de bal voor. Lawrie rent richting de bal. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finnin met de inworp. Dearden heeft problemen om de bal te vangen. Dearden probeert naar een medespeler te passen. Kelleher geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kelleher verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie met een sublieme pass. Potts bereikt de bal nog maar net als eerste. Potts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barclona fc - N.U.F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barclona fc 61%, N.U.F.C. 39%.
barclona fc - N.U.F.C. 1:0

53e minuut.
Colsh met een sublieme pass. Klungelig pakt Kelleher de bal. Nolan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nolan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Bealin is nu in balbezit. Bealin speelt de bal door. Kelleher rent richting de bal. Kelleher draait met de bal, schiet en ... McDonald probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barclona fc - N.U.F.C. 1:1

84e minuut.
Kelleher haalt uit met een fantastische trap. Long geeft een lange en hoge pass. Daar is Lawrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel. Crossley bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Keane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keogh rent richting de bal. Keogh geeft een hoge lob. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Finnin is nu in balbezit. Keogh onderschept slim de pass. Keogh probeert naar een medespeler te passen. Potts is nu in balbezit. Potts draait met de bal, schiet en ... Cascarino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barclona fc 57%, N.U.F.C. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barclona fc - N.U.F.C. 1:1