Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayto Republic fjnjjbfg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Forster onderschept slim de pass. Forster geeft een lange en hoge pass. Sumant probeert naar een medespeler te passen. McTiernan heeft problemen om de bal te vangen. McTiernan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sumant heeft problemen om de bal te vangen. Hendry rent richting de bal. Hendry passt de bal met de wreef. Perth rent richting de bal. Perth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Perth is nu in balbezit. Perth passt de bal in één keer door. Beaumont is nu in balbezit. McTiernan onderschept slim de pass. McTiernan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Perth rent richting de bal. Perth passt de bal zonder na te denken. Eastham probeert naar een medespeler te passen. Whittle bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittle geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayto Republic 52%, fjnjjbfg 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tayto Republic - fjnjjbfg 0:0

57e minuut.
Beaumont is nu in balbezit. Beaumont met een sublieme pass. Martin probeert naar een medespeler te passen. Bannon is nu in balbezit. Bannon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sumant is nu in balbezit. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont probeert naar een medespeler te passen. Perth bereikt de bal nog maar net als eerste. Perth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hendry passt de bal met de wreef. Daar is Perth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whenham is nu in balbezit. Hendry rent richting de bal. Hendry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Education met een sublieme pass. Bannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannon met een sublieme pass. Hendry is nu in balbezit. Hendry passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayto Republic 58%, fjnjjbfg 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tayto Republic - fjnjjbfg 0:0