Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fjnjjbfg Tayto Republic
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Education speelt de bal door. McTiernan bereikt de bal nog maar net als eerste. McTiernan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Education de bal. Education draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Sumant is nu in balbezit. Sumant passt de bal zonder na te denken. Education is nu in balbezit. McTiernan rent richting de bal. McTiernan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gatheral trapt de bal weg van het doel. Hendry kopt de bal weg. Daar is Crossley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perth rent richting de bal. Perth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Education is nu in balbezit. Education passt de bal zonder na te denken. McTiernan is nu in balbezit. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Education haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Education is nu in balbezit. Lawson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lawson krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lennon met een snelle inworp. Hendry geeft een hoge lob. Whittle kopt de bal weg. Daar is Perth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fjnjjbfg - Tayto Republic 0:1

40e minuut.
Beaumont is nu in balbezit. McTiernan is nu in balbezit. Met opzet legt Beaumont zijn tegenspeler op de grond. Beaumont krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Whittle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sumant de bal onder controle te krijgen. Harrington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fjnjjbfg 35%, Tayto Republic 65%.
fjnjjbfg - Tayto Republic 0:1

55e minuut.
Rogers geeft een hoge lob. Inworp. Whittle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Sumant met een sublieme pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carsley begaat een overtreding. Carsley krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Carsley geeft een hoge lob. Lawson is nu in balbezit. McTiernan begaat een overtreding. McTiernan krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sumant verovert de bal door een tackle van achteren. Sumant geeft de bal voor. Daar is Ballantine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McTiernan onderschept slim de pass. McTiernan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lestina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestina passt de bal zonder na te denken. Rogers rent richting de bal. Perth rent richting de bal. Perth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fjnjjbfg 34%, Tayto Republic 66%.
fjnjjbfg - Tayto Republic 0:1