Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayto Republic N.U.F.C.
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Dearden met een snelle inworp. Champaneri controleert de bal met de borst. Champaneri geeft een lange en hoge pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Martin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dearden met de inworp. Kelleher is nu in balbezit. Kelleher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kelleher probeert de bal aan de voet te houden. Kelleher met een sublieme pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Finnin verovert de bal door een tackle van achteren. Finnin probeert naar een medespeler te passen. Champaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayto Republic - N.U.F.C. 0:1

41e minuut.
Kelleher probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beaumont de bal. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tayto Republic - N.U.F.C. 0:2

45e minuut.
Bannon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lennon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayto Republic 52%, N.U.F.C. 48%.
Tayto Republic - N.U.F.C. 0:2

63e minuut.
McAree bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry verovert de bal door een tackle van achteren. Hendry passt de bal zonder na te denken. Perth is nu in balbezit. Perth schiet op doel. Cascarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kelleher rent richting de bal. Kelleher geeft de bal voor. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayto Republic - N.U.F.C. 0:3

82e minuut.
Champaneri rent richting de bal. Hendry onderschept slim de pass. Hendry passt de bal zonder na te denken. Perth rent richting de bal. Perth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Denning rent richting de bal. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont geeft de bal voor. Long kopt de bal weg. Whittle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayto Republic 47%, N.U.F.C. 53%.
Tayto Republic - N.U.F.C. 0:3