Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mil Grau S.C rich
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mendonça passt de bal zonder na te denken. Tupãzinho is nu in balbezit. Tupãzinho met een sublieme pass. Maciel rent richting de bal. Maciel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Xavante heeft problemen om de bal te vangen. Portela is nu in balbezit. Portela passt de bal met de wreef. Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Coelho heeft problemen om de bal te vangen. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda rent richting de bal. Portela is nu in balbezit. Portela haalt uit met een fantastische trap. Jefferson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Coelho geeft de bal voor. Inworp. Prado met de inworp. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela schiet op doel. Jefferson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mil Grau S.C - rich 0:1

14e minuut.
Xavante rent richting de bal. Xavante geeft een lange en hoge pass. Goulart rent richting de bal. Goulart geeft de bal voor. Peneda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pantaneiro passt de bal in één keer door. Goulart rent richting de bal. Goulart speelt de bal door. Peneda rent richting de bal. Peneda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela passt de bal in één keer door. Peneda is nu in balbezit. Peneda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jefferson trapt de bal weg. Tupãzinho geeft de bal voor. Assunção rent richting de bal. Maciel verovert de bal door een tackle van achteren. Maciel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mendonça passt de bal zonder na te denken. Goulart is nu in balbezit. Maciel is nu in balbezit. Maciel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xapecó de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tupãzinho zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Xavante de bal. Maciel is nu in balbezit. Maciel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Braga passt de bal zonder na te denken. Portela is nu in balbezit. Portela met een sublieme pass. Daar is Peneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mil Grau S.C - rich 0:2

44e minuut.
Maciel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendonça de bal. Mendonça geeft de bal voor. Maciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciel draait met de bal, schiet en ... Paraguai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mil Grau S.C - rich 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mil Grau S.C 52%, rich 48%.
Mil Grau S.C - rich 1:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amorim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xavante probeert naar een medespeler te passen. Tupãzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupãzinho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mendonça is nu in balbezit. Mendonça geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Xapecó de bal onder controle te krijgen. Maciel rent richting de bal. Maciel draait met de bal, schiet en ... Paraguai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Goulart de bal. Pantaneiro is nu in balbezit. Pantaneiro geeft een hoge lob. Maciel is nu in balbezit. Maciel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Paraguai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Xavante kopt de bal weg. Cavallini rent richting de bal. Cavallini geeft een lange en hoge pass. Maciel is nu in balbezit. Maciel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Maciel rent richting de bal. Tupãzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupãzinho passt de bal met de wreef. Maciel rent richting de bal. Maciel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mil Grau S.C 46%, rich 54%.
Mil Grau S.C - rich 1:2