Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paraty Futebol Clube guerra
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
do Sokker probeert naar een medespeler te passen. Butanês rent richting de bal. Cabeça rent richting de bal. Cabeça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraty Futebol Clube - guerra 1:0

24e minuut.
Doeltrap. Sócrates trapt de bal weg van het doel. Munhoz kopt de bal weg. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua draait met de bal, schiet en ... Sócrates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cabeça heeft problemen om de bal te vangen. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz met een sublieme pass. Ximenez rent richting de bal. Ximenez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Farogol rent richting de bal. Farogol passt de bal in één keer door. Emelequiano rent richting de bal. Cabeça onderschept slim de pass. Cabeça haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Sócrates trapt de bal weg. Ortiz kopt de bal weg. Ratatá rent richting de bal. Ratatá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraty Futebol Clube 53%, guerra 47%.
Paraty Futebol Clube - guerra 1:0

59e minuut.
Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida geeft een lange en hoge pass. Garlet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ximenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenez schiet op doel. Bol Bol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua met een sublieme pass. Emiliano is nu in balbezit. Ratatá onderschept slim de pass. Ratatá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraty Futebol Clube - guerra 2:0

84e minuut.
Cabeça passt de bal met de wreef. Butanês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça rent richting de bal. Cabeça haalt uit met een fantastische trap. Sócrates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratatá rent richting de bal. Ratatá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraty Futebol Clube - guerra 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraty Futebol Clube 49%, guerra 51%.
Paraty Futebol Clube - guerra 3:0