Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SolskGunners Clube de Futebol Capixaba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Homem Formiga onderschept slim de pass. Homem Formiga passt de bal zonder na te denken. Mediano rent richting de bal. Mediano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cascão geeft de bal voor. do Aerosmith kopt de bal weg. Plebe Rude heeft problemen om de bal te vangen. Messias onderschept slim de pass. Messias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mazzaroto kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
da Silva Muniz met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal met de wreef. Mediano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mediano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lanza trapt de bal weg. Padaratz kopt de bal weg. Gatilho rent richting de bal. Mediano rent richting de bal. Mediano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SolskGunners - Clube de Futebol Capixaba 1:0

17e minuut.
Lanza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solano met een snelle inworp. Mautone is nu in balbezit. Mautone geeft een hoge lob. Careta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mediano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mediano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SolskGunners - Clube de Futebol Capixaba 2:0

23e minuut.
Mediano rent richting de bal. Zanato verovert de bal door een tackle van achteren. Mautone onderschept slim de pass. Mediano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mediano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zanato is nu in balbezit. Zanato geeft een lange en hoge pass. Magno heeft problemen om de bal te vangen. do Aerosmith is nu in balbezit. do Aerosmith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mangueira trapt de bal weg van het doel. Mautone kopt de bal weg. Gatilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mediano verovert de bal door een tackle van achteren. Mediano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone passt de bal met de wreef. Mediano rent richting de bal. Mediano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SolskGunners - Clube de Futebol Capixaba 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SolskGunners 34%, Clube de Futebol Capixaba 66%.
SolskGunners - Clube de Futebol Capixaba 3:0

51e minuut.
Messias kopt de bal weg. da Silva Muniz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van do Aerosmith. do Aerosmith krijgt een gele kaart. da Silva Muniz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. da Silva Muniz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gatilho heeft problemen om de bal te vangen. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zanato de bal onder controle te krijgen. do Aerosmith rent richting de bal. do Aerosmith haalt uit met een fantastische trap. Mazzaroto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mangueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Zanato probeert naar een medespeler te passen. Messias rent richting de bal. Messias passt de bal in één keer door. do Aerosmith is nu in balbezit. do Aerosmith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mautone met een sublieme pass. Cascão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mediano. Mediano krijgt een gele kaart.

71e minuut.
da Silva Muniz verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Muniz probeert naar een medespeler te passen. Elisiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone rent richting de bal. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SolskGunners 55%, Clube de Futebol Capixaba 45%.
SolskGunners - Clube de Futebol Capixaba 3:0