Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Organized Chaos FC Shangri-Lá 14 FC
5-3-2a Tactiek 343
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 32.3
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Əhmədoğlu rent richting de bal. Inworp. Testa met een snelle inworp. Ketels rent richting de bal. Ketels geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Oros met een sublieme pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Testa is nu in balbezit. Testa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Gücenmez passt de bal in één keer door. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Testa is nu in balbezit. Testa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Tupinambá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá geeft een lange en hoge pass. Drejan kopt de bal weg. Testa is nu in balbezit. Testa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gücenmez met een sublieme pass. Ketels speelt de bal door. Testa heeft problemen om de bal te vangen. Testa passt de bal zonder na te denken. Szymkiewicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tupinambá heeft problemen om de bal te vangen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Testa is nu in balbezit. Testa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gücenmez onderschept slim de pass. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grande geeft de bal voor. Testa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketels verovert de bal door een tackle van achteren. Ketels geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gücenmez speelt de bal door. Daar is Matecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matecki geeft een lange en hoge pass. Testa rent richting de bal. Testa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - Shangri-Lá 14 FC 1:0

41e minuut.
Unali geeft een lange en hoge pass. Ketels rent richting de bal. Ketels passt de bal zonder na te denken. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - Shangri-Lá 14 FC 2:0

43e minuut.
Testa is nu in balbezit. Tupinambá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Testa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gücenmez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Organized Chaos FC 34%, Shangri-Lá 14 FC 66%.
Organized Chaos FC - Shangri-Lá 14 FC 2:0

48e minuut.
Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - Shangri-Lá 14 FC 3:0

58e minuut.
Ketels met een sublieme pass. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gücenmez is nu in balbezit. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Unali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez onderschept slim de pass. Gücenmez passt de bal met de wreef. Testa rent richting de bal. Testa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - Shangri-Lá 14 FC 4:0

75e minuut.
Grande geeft een lange en hoge pass. Hamp kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sauter de bal onder controle te krijgen. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Matecki passt de bal in één keer door. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa draait met de bal, schiet en ... Kudyba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Klungelig pakt Honceriu de bal. Gülkemer is nu in balbezit. Sauter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sauter krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Testa rent richting de bal. Cortez onderschept slim de pass. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz geeft een hoge lob. Gücenmez is nu in balbezit. Testa rent richting de bal. Testa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szymkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kudyba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Organized Chaos FC 27%, Shangri-Lá 14 FC 73%.
Organized Chaos FC - Shangri-Lá 14 FC 4:0