Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FinalPush Carnaval
352 modi Tactiek nova surpresavol
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 40
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Francalacci verovert de bal door een tackle van achteren. Francalacci geeft de bal voor. Daar is Dylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Roncolho rent richting de bal. Dylewski onderschept slim de pass. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota haalt uit met een fantastische trap. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pressato rent richting de bal. Úri verovert de bal door een tackle van achteren. Úri passt de bal zonder na te denken. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Francalacci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lisota de bal. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota is nu in balbezit. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:1

12e minuut.
Dylewski met een sublieme pass. Mineiro rent richting de bal. Roncolho rent richting de bal. Lisota onderschept slim de pass. Lisota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri geeft de bal voor. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mineiro de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:2

19e minuut.
Dylewski onderschept slim de pass. Dylewski probeert naar een medespeler te passen. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Godoy rent richting de bal. Godoy passt de bal in één keer door. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota is nu in balbezit. Lisota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:3

24e minuut.
Lisota rent richting de bal. Dylewski rent richting de bal. Dylewski passt de bal in één keer door. Lisota is nu in balbezit. Lisota schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godoy rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:4

26e minuut.
Mineiro geeft een hoge lob. Francalacci rent richting de bal. Francalacci passt de bal met de wreef. Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dylewski heeft problemen om de bal te vangen. Dylewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Úri passt de bal zonder na te denken. Godoy heeft problemen om de bal te vangen. Godoy geeft een lange en hoge pass. Dylewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:5

33e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Índio onderschept slim de pass. Índio speelt de bal door. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Mineiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy rent richting de bal. Godoy schiet op doel. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:6

38e minuut.
Godoy passt de bal zonder na te denken. Daar is Dylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dylewski passt de bal zonder na te denken. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski schiet op doel. Índio heeft problemen om de bal te vangen. Godoy rent richting de bal. Godoy schiet op doel. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FinalPush 85%, Carnaval 15%.
FinalPush - Carnaval 0:6

46e minuut.
Dylewski rent richting de bal. Pressato verovert de bal door een tackle van achteren. Pressato met een sublieme pass. Godoy rent richting de bal. Godoy haalt uit met een fantastische trap. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Russo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Úri probeert naar een medespeler te passen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Godoy de bal. Godoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Gryglak geeft de bal voor. Lisota rent richting de bal. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:7

54e minuut.
Russo is nu in balbezit. Lisota onderschept slim de pass. Lisota passt de bal zonder na te denken. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ... Marreco bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Francalacci zal de hoekschop nemen. Lisota rent richting de bal. Lisota geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Pressato de bal. Brzydkowski onderschept slim de pass. Brzydkowski geeft een hoge lob. Lisota is nu in balbezit. Lisota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:8

59e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Lisota speelt de bal door. Dylewski rent richting de bal. Dylewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Schneider geeft een lange en hoge pass. Inworp. Francalacci met een snelle inworp. Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lisota geeft de bal voor. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft de bal voor. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Ionică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Francalacci speelt de bal door. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Brzydkowski rent richting de bal. Brzydkowski passt de bal met de wreef. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Godoy rent richting de bal. Godoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:9

71e minuut.
Schneider rent richting de bal. Schneider geeft een hoge lob. Francalacci kopt de bal weg. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Marreco trapt de bal weg van het doel. Francalacci speelt de bal door. Daar is Dylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čuhel komt het veld opgelopen. Godoy neemt de hoekschop. Lisota is nu in balbezit. Lisota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:10

76e minuut.
Ionică rent richting de bal. Ionică met een sublieme pass. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski haalt uit met een fantastische trap. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:11

81e minuut.
Marreco met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ionică de bal. Ionică geeft de bal voor. Dylewski is nu in balbezit. Dylewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Čuhel rent richting de bal. Čuhel geeft een lange en hoge pass. Dylewski rent richting de bal. Dylewski schiet op doel. Marreco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Carnaval 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FinalPush 82%, Carnaval 18%.
FinalPush - Carnaval 0:12