Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FinalPush Kurashiki F. Club
352 modi Tactiek goo
33% Balbezit 67%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Schildknecht met een sublieme pass. Aleixo rent richting de bal. Aleixo probeert naar een medespeler te passen. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roncolho probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:1

5e minuut.
Aleixo passt de bal in één keer door. Tüske is nu in balbezit. Tüske passt de bal zonder na te denken. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:2

9e minuut.
Tüske draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert naar een medespeler te passen. Tüske kopt de bal weg. Daar is Stollenwerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:3

13e minuut.
Cakolli geeft een lange en hoge pass. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk passt de bal zonder na te denken. Aleixo rent richting de bal. Aleixo haalt uit met een fantastische trap. Marreco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maguolo verovert de bal door een tackle van achteren. Maguolo probeert naar een medespeler te passen. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo geeft een lange en hoge pass. Stollenwerk springt en kopt de bal. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Marreco trapt de bal weg van het doel. Schildknecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Mineiro de bal. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rodríguez Harana passt de bal met de wreef. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo met een sublieme pass. Tüske is nu in balbezit. Tüske haalt uit met een fantastische trap. Marreco bokst de bal weg. Aleixo rent richting de bal. Aleixo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Marreco trapt de bal weg. Maguolo kopt de bal weg. Mineiro probeert de bal aan de voet te houden. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Aleixo speelt de bal door. Daar is Schildknecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schildknecht passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tüske de bal. Tüske geeft de bal voor. Marreco bokst de bal weg. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:4

39e minuut.
Cakolli is nu in balbezit. Cakolli passt de bal zonder na te denken. Daar is Stollenwerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... Marreco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:5

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cakolli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo geeft een hoge lob. Stollenwerk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Maguolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguolo passt de bal in één keer door. Aleixo probeert naar een medespeler te passen. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... Marreco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FinalPush 70%, Kurashiki F. Club 30%.
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:5

51e minuut.
Cakolli probeert naar een medespeler te passen. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo passt de bal zonder na te denken. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:6

56e minuut.
Arouca kopt de bal weg. Maguolo probeert de bal aan de voet te houden. Maguolo probeert naar een medespeler te passen. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stollenwerk met een sublieme pass. Klungelig pakt Roncolho de bal. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:7

60e minuut.
Tyrajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cakolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakolli geeft een hoge lob. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:8

61e minuut.
Mineiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Índio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aleixo. Aleixo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Aleixo passt de bal zonder na te denken. Cakolli geeft de bal voor. Schneider onderschept slim de pass. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tüske geeft een hoge lob. Marreco met een sublieme pass. Maguolo kopt de bal weg. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk schiet op doel. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:9

75e minuut.
Roncolho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyrajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleixo geeft een hoge lob. Stollenwerk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:10

80e minuut.
Figo rent richting de bal. Tüske rent richting de bal. Tüske probeert naar een medespeler te passen. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:11

90e minuut.
Tüske passt de bal zonder na te denken. Aleixo rent richting de bal. Aleixo passt de bal met de wreef. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FinalPush 80%, Kurashiki F. Club 20%.
FinalPush - Kurashiki F. Club 0:11