Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.12
  • Stadion: bumer arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13228
SAO PAULO FC 2701 A.F Ribeiro do Agreste
serie D Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
7% Spel op eigen helft 93%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 16.9
brilliant Schieten poor
outstanding Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Clair geeft de bal voor. Conceição probeert de bal met de borst te controleren. Miano onderschept slim de pass. Miano schiet op doel. Couto Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 1:0

2e minuut.
Pomper verovert de bal door een tackle van achteren. Pomper passt de bal met de wreef. MacInnes speelt de bal door. Miano is nu in balbezit. Miano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
MacInnes is nu in balbezit. MacInnes geeft een lange en hoge pass. Miano rent richting de bal. Miano haalt uit met een fantastische trap. Couto Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 2:0

7e minuut.
Łydkowski met een sublieme pass. Ulderink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulderink speelt de bal door. Miano rent richting de bal. Miano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pescoço onderschept slim de pass. MacInnes rent richting de bal. MacInnes geeft de bal voor. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 3:0

9e minuut.
Taritolay speelt de bal door. Swoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoboda geeft de bal voor. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Łydkowski passt de bal zonder na te denken. MacInnes heeft problemen om de bal te vangen. MacInnes geeft de bal voor. Miano is nu in balbezit. Miano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 4:0

12e minuut.
Brandão heeft problemen om de bal te vangen. Łydkowski is nu in balbezit. Łydkowski passt de bal met de wreef. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 5:0

14e minuut.
Łydkowski met een sublieme pass. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes geeft de bal voor. Miano maakt een snoekduik en kopt de bal. Couto Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 6:0

16e minuut.
Ulderink met een sublieme pass. Taritolay rent richting de bal. Taritolay geeft een lange en hoge pass. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 7:0

17e minuut.
Łydkowski rent richting de bal. Mauritano verovert de bal door een tackle van achteren. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes geeft een hoge lob. Miano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Łydkowski speelt de bal door. Klungelig pakt MacInnes de bal. Brandão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brandão krijgt een gele kaart. MacInnes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacInnes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miano maakt een snoekduik en kopt de bal. Couto Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 8:0

20e minuut.
Pescoço is nu in balbezit. Pescoço geeft een hoge lob. Daar is MacInnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacInnes geeft een lange en hoge pass. Miano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 9:0

22e minuut.
Conceição is nu in balbezit. Conceição geeft de bal voor. Taritolay is nu in balbezit. Taritolay geeft een hoge lob. Miano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 10:0

22e minuut.
Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva passt de bal met de wreef. Matta probeert de bal aan de voet te houden. Miano rent richting de bal. Miano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Couto Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 11:0

23e minuut.
Sá Paiva speelt de bal door. Lucena heeft problemen om de bal te vangen. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Miano haalt uit met een fantastische trap. Couto Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 12:0

25e minuut.
Mauritano rent richting de bal. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski passt de bal zonder na te denken. Miano is nu in balbezit. Miano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ... Couto Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Swoboda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swoboda geeft een lange en hoge pass. Conceição heeft problemen om de bal te vangen. Miano is nu in balbezit. Miano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 13:0

29e minuut.
Miano passt de bal in één keer door. Taritolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Taritolay geeft een hoge lob. Daar is Miano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 14:0

31e minuut.
Miano passt de bal zonder na te denken. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes geeft een hoge lob. Miano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 15:0

32e minuut.
MacInnes is nu in balbezit. MacInnes geeft de bal voor. Miano rent richting de bal. Miano draait met de bal, schiet en ... Couto Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 16:0

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Taritolay de bal onder controle te krijgen. Taritolay met een sublieme pass. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano haalt uit met een fantastische trap. Couto Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 17:0

37e minuut.
MacInnes probeert naar een medespeler te passen. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski passt de bal zonder na te denken. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacInnes met de inworp. Daar is Łydkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydkowski geeft een hoge lob. Miano springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
MacInnes is nu in balbezit. MacInnes speelt de bal door. Miano is nu in balbezit. Miano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Conceição de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 18:0

40e minuut.
MacInnes speelt de bal door. Ulderink met een sublieme pass. Taritolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Taritolay geeft de bal voor. Miano springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Couto Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Couto Pereira speelt de bal door. Ulderink kopt de bal weg. Pescoço is nu in balbezit. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Miano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 19:0

43e minuut.
MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes geeft een lange en hoge pass. Miano heeft problemen om de bal te vangen. Miano haalt uit met een fantastische trap. Couto Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAO PAULO FC 2701 8%, A.F Ribeiro do Agreste 92%.
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 20:0

46e minuut.
Miano probeert naar een medespeler te passen. Łydkowski probeert naar een medespeler te passen. MacInnes rent richting de bal. MacInnes geeft een hoge lob. Miano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 21:0

47e minuut.
Brandão met een sublieme pass. Taritolay probeert naar een medespeler te passen. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Łydkowski probeert naar een medespeler te passen. MacInnes rent richting de bal. MacInnes geeft een hoge lob. Miano rent richting de bal. Miano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Miano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 22:0

52e minuut.
Łydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łydkowski passt de bal in één keer door. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 23:0

53e minuut.
Miano speelt de bal door. MacInnes rent richting de bal. MacInnes heeft problemen om de bal te vangen. MacInnes geeft de bal voor. Miano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 24:0

55e minuut.
Clair rent richting de bal. Clair met een sublieme pass. Daar is Miano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miano draait met de bal, schiet en ... Couto Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 25:0

57e minuut.
Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski speelt de bal door. Klungelig pakt MacInnes de bal. MacInnes geeft een lange en hoge pass. Miano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pomper passt de bal in één keer door. Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski passt de bal met de wreef. Miano is nu in balbezit. Miano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 26:0

62e minuut.
Taritolay met een sublieme pass. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu passt de bal in één keer door. Taritolay rent richting de bal. Taritolay geeft de bal voor. Couto Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 27:0

64e minuut.
Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski geeft de bal voor. Taritolay heeft problemen om de bal te vangen. Taritolay geeft een lange en hoge pass. Miano springt en kopt de bal. Couto Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Couto Pereira speelt de bal door. Łydkowski kopt de bal weg. Miano heeft problemen om de bal te vangen. Miano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Couto Pereira trapt de bal weg van het doel. MacInnes kopt de bal weg. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ... Paal! Couto Pereira met een sublieme pass. Taritolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Taritolay geeft de bal voor. Miano rent richting de bal. Miano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 28:0

68e minuut.
Lucena passt de bal zonder na te denken. Mauritano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Miano haalt uit met een fantastische trap. Pescoço probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Łydkowski passt de bal zonder na te denken. MacInnes speelt de bal door. Klungelig pakt Miano de bal. Miano schiet op doel. Couto Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 29:0

71e minuut.
MacInnes probeert naar een medespeler te passen. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ... Pescoço probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Couto Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 30:0

73e minuut.
Clair heeft problemen om de bal te vangen. Taritolay rent richting de bal. Taritolay geeft de bal voor. Miano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 31:0

76e minuut.
Conceição kan de bal niet met de borst controleren. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Conceição de bal onder controle te krijgen. Couto Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 32:0

77e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Pomper onderschept slim de pass. Pomper passt de bal zonder na te denken. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 33:0

79e minuut.
Clair met een snelle inworp. Taritolay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conceição de bal. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 34:0

81e minuut.
MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes met een sublieme pass. Klungelig pakt Miano de bal. Miano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 35:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandão met een snelle inworp. Mauritano heeft problemen om de bal te vangen. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 36:0

85e minuut.
Klungelig pakt Sá Paiva de bal. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Mauritano rent richting de bal. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Miano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Łydkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Conceição, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miano is nu in balbezit. Miano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 37:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAO PAULO FC 2701 6%, A.F Ribeiro do Agreste 94%.
SAO PAULO FC 2701 - A.F Ribeiro do Agreste 37:0