Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESCORPIÃO RUBRO NEGRO BAYERN MUNCHEN-MG
mino Tactiek Testando 2
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 47.1
good Schieten excellent
solid Passen average
very good Verdedigen formidable


17e minuut.
Klungelig pakt Ołówek de bal. Świerczewski is nu in balbezit. Świerczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzyb de bal. Grzyb schiet op doel. Cantagalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rubagotti is nu in balbezit. Bagaméri onderschept slim de pass. Bagaméri probeert naar een medespeler te passen. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Made geeft een hoge lob. Berges is nu in balbezit. Rylik verovert de bal door een tackle van achteren. Rylik geeft de bal voor. Leonte krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wysogląd met een snelle inworp. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler geeft een lange en hoge pass. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski schiet op doel. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Falconetti passt de bal zonder na te denken. Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaméri probeert naar een medespeler te passen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kus passt de bal met de wreef. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd passt de bal zonder na te denken. Leonte is nu in balbezit. Leonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 42%, BAYERN MUNCHEN-MG 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESCORPIÃO RUBRO NEGRO - BAYERN MUNCHEN-MG 0:0

65e minuut.
Leonte is nu in balbezit. Leonte geeft een lange en hoge pass. Panjković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bonnel probeert naar een medespeler te passen. Perin rent richting de bal. Perin geeft een hoge lob. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler passt de bal met de wreef. Leonte is nu in balbezit. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESCORPIÃO RUBRO NEGRO - BAYERN MUNCHEN-MG 0:1

80e minuut.
Rubagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaméri verovert de bal door een tackle van achteren. Bagaméri probeert naar een medespeler te passen. Grzyb rent richting de bal. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wysogląd passt de bal met de wreef. Rubagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczewski speelt de bal door. Grzyb heeft problemen om de bal te vangen. Grzyb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESCORPIÃO RUBRO NEGRO - BAYERN MUNCHEN-MG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 33%, BAYERN MUNCHEN-MG 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESCORPIÃO RUBRO NEGRO - BAYERN MUNCHEN-MG 1:1