Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.15
  • Stadion: Éden FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Éden FC ESCORPIÃO RUBRO NEGRO
Normal Tactiek mino
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 42.7
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Falbo passt de bal met de wreef. Grzyb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraguaio. Grzyb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzyb komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:1

5e minuut.
Panjković speelt de bal door. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun met een sublieme pass. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekir haalt uit met een fantastische trap. Limonada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
de Alagoas met een sublieme pass. Bonnel rent richting de bal. Bonnel passt de bal met de wreef. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb schiet op doel. Limonada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Berges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falbo rent richting de bal. Falbo met een sublieme pass. Tekir is nu in balbezit. Tekir schiet op doel. Limonada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Paraguaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraguaio geeft een lange en hoge pass. Berges kan de bal niet met de borst controleren. Tekir rent richting de bal. Tekir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bagaméri speelt de bal door. Falbo is nu in balbezit. Falbo passt de bal zonder na te denken. Gorun heeft problemen om de bal te vangen. Gorun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Perin passt de bal zonder na te denken. Gorun rent richting de bal. Hubner geeft de bal voor. Tekir krijgt zijn hoofd ertegen. Limonada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:2

28e minuut.
Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Tekir rent richting de bal. Klungelig pakt Tekir de bal. Tekir schiet op doel. Apucarana probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt de Alagoas de bal. Bagaméri speelt de bal door. Falbo probeert naar een medespeler te passen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:3

35e minuut.
Falbo speelt de bal door. Tekir is nu in balbezit. Tekir passt de bal zonder na te denken. Grzyb rent richting de bal. Grzyb schiet op doel. Limonada bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Falbo kopt de bal weg. Tekir heeft problemen om de bal te vangen. Lang is nu in balbezit. Grzyb onderschept slim de pass. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kus is nu in balbezit. Kus geeft een lange en hoge pass. Bagaméri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorun rent richting de bal. Gorun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grzyb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ołówek komt het veld opgelopen. Limonada trapt de bal weg van het doel. Bagaméri kopt de bal weg. Klungelig pakt Lang de bal. Ołówek rent richting de bal. Ołówek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:4

41e minuut.
Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lang. Ołówek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagaméri met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éden FC 88%, ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 12%.
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:5

46e minuut.
de Caruaru geeft de bal voor. Tekir kopt de bal weg. Klungelig pakt Apucarana de bal. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tekir neemt de hoekschop. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:6

51e minuut.
Daar is Tekir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek schiet op doel. Apucarana probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tekir zal de hoekschop nemen. Bagaméri heeft problemen om de bal te vangen. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:7

56e minuut.
Paraguaio met een harde bal richting middenveld. Bagaméri kopt de bal weg. Daar is Lang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołówek rent richting de bal. Ołówek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hubner is nu in balbezit. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun met een sublieme pass. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ołówek is nu in balbezit. Tekir rent richting de bal. Tekir passt de bal in één keer door. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges geeft een lange en hoge pass. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun passt de bal in één keer door. Paraguaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek onderschept slim de pass. Ołówek draait met de bal, schiet en ... Limonada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tekir rent richting de bal. Tekir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Tekir geeft een hoge lob. Perin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pereira Lino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pereira Lino krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Perin passt de bal in één keer door. Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri speelt de bal door. Gorun is nu in balbezit. Gorun geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Limonada speelt de bal door. Kus kopt de bal weg. Tekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekir schiet op doel. De bal raakt de paal. Limonada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. da Silva Martins heeft problemen om de bal te vangen. Tekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekir draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éden FC 90%, ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 10%.
Éden FC - ESCORPIÃO RUBRO NEGRO 0:7