Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Confisco95 Nanico FC
Eita Tactiek SubZero
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.8 gemiddelde waardering 31
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen average


3e minuut.
Rákóczi geeft een lange en hoge pass. Daar is Bán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioran is nu in balbezit. Bán onderschept slim de pass. Bán draait met de bal, schiet en ... Chororô verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Catarinense is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacConnach met de inworp. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cieniasek is nu in balbezit. Cieniasek geeft een hoge lob. Daar is Duarte Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanette onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Supriono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

35e minuut.
Kurnatowski passt de bal met de wreef. Rákóczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đình Lân is nu in balbezit. Đình Lân draait met de bal, schiet en ... Chororô maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cioran moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cioran schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Cieniasek geeft een hoge lob. Rákóczi geeft een hoge lob. Đình Lân is nu in balbezit. Đình Lân schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Confisco95 - Nanico FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Confisco95 80%, Nanico FC 20%.
Confisco95 - Nanico FC 0:1

76e minuut.
Đình Lân rent richting de bal. Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Lân verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Lân schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Confisco95 - Nanico FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Confisco95 65%, Nanico FC 35%.
Confisco95 - Nanico FC 0:2