Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luane F.C Confisco95
teste Tactiek Eita
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 24
poor Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen average


3e minuut.
Graicar kopt de bal weg. Gaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luane F.C 51%, Confisco95 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luane F.C - Confisco95 0:0

46e minuut.
Daar is Kurnatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszczyk is nu in balbezit. Kocamaz is nu in balbezit. Daar is Błaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Passariello rent richting de bal. Zanette verovert de bal door een tackle van achteren. Zanette speelt de bal door. Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyż met de inworp. Kocamaz rent richting de bal. Kocamaz geeft een lange en hoge pass. Kurnatowski controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Buczacki verovert de bal door een tackle van achteren. Buczacki passt de bal met de wreef. Graicar rent richting de bal. Graicar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luane F.C - Confisco95 1:0

82e minuut.
Graicar met een sublieme pass. Błaszczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rákóczi. Rákóczi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sorveteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sorveteiro passt de bal met de wreef. Zanette is nu in balbezit. Zanette draait met de bal, schiet en ... Koech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luane F.C 49%, Confisco95 51%.
Luane F.C - Confisco95 1:0