Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holanda Nanico FC
deus me livre Tactiek SubZero
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 31.8
good Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen good


8e minuut.
Kogan is nu in balbezit. Cieniasek verovert de bal door een tackle van achteren. Cieniasek geeft een lange en hoge pass. Đình Lân heeft problemen om de bal te vangen. Đình Lân haalt uit met een fantastische trap. Corcetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holanda 67%, Nanico FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holanda - Nanico FC 0:0

48e minuut.
Stankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankevich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rossato de bal. Bán is nu in balbezit. Bán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
MacConnach geeft een hoge lob. Olmo rent richting de bal. Giulite Coutinho verovert de bal door een tackle van achteren. Bán rent richting de bal. Bán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Izzo speelt de bal door. Klungelig pakt Đình Lân de bal. Đình Lân passt de bal zonder na te denken. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Segarić onderschept slim de pass. Segarić geeft de bal voor. Sequelado is nu in balbezit. MacConnach verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnach geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Santos Viana met de inworp. Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt MacConnach zijn tegenspeler op de grond. Alho raakt geblesseerd tijdens het duel. Alho met een snel genomen vrije trap. Gershkovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holanda 71%, Nanico FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holanda - Nanico FC 0:0