Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenhadores Holanda
Nada Passa Tactiek deus me livre
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 29
good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen poor


3e minuut.
Guerino kopt de bal weg. Sułowski heeft problemen om de bal te vangen. Alho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alho krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lamas geeft een hoge lob. Chętny heeft problemen om de bal te vangen. do Papai rent richting de bal. Chętny is nu in balbezit. Chętny schiet op doel. Corcetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski passt de bal met de wreef. Chętny rent richting de bal. Chętny draait met de bal, schiet en ... Corcetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenhadores - Holanda 1:0

11e minuut.
Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Sequelado begaat een overtreding. Mourão moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mourão kan niet meer verder spelen. Capi komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Koçin is nu in balbezit. Koçin passt de bal met de wreef. Lamas is nu in balbezit. Capi is nu in balbezit. Capi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chętny passt de bal in één keer door. Lamas kan de bal niet met de borst controleren. Lamas probeert naar een medespeler te passen. Chętny is nu in balbezit. Chętny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sułowski probeert de bal met de borst te controleren. Lamas probeert naar een medespeler te passen. Tamborim heeft problemen om de bal te vangen. Chętny is nu in balbezit. Chętny draait met de bal, schiet en ... Corcetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski geeft een hoge lob. do Papai heeft problemen om de bal te vangen. Chętny rent richting de bal. Chętny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenhadores 25%, Holanda 75%.
Lenhadores - Holanda 1:0

50e minuut.
Guerino speelt de bal door. Alcunha rent richting de bal. Met opzet legt Koçin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koçin naar de kleedkamers voor een vroege douche. Alcunha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alcunha kan niet meer verder spelen. Ovaldo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski onderschept slim de pass. Bratosławski geeft de bal voor. Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Corcetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenhadores - Holanda 2:0

74e minuut.
Romańczuk rent richting de bal. Romańczuk geeft een hoge lob. do Papai probeert de bal aan de voet te houden. Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Lamas rent richting de bal. Lamas met een sublieme pass. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

82e minuut.
Lamas passt de bal in één keer door. Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Chętny krijgt zijn hoofd ertegen. Corcetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lamas rent richting de bal. Lamas speelt de bal door. Tamborim rent richting de bal. Capi onderschept slim de pass. Capi schiet op doel. Corcetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chętny rent richting de bal. Chętny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenhadores - Holanda 3:0

89e minuut.
Lamas passt de bal met de wreef. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sułowski. Sułowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenhadores 31%, Holanda 69%.
Lenhadores - Holanda 3:0