Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.19
  • Stadion: .VVV. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2959
FC Storiano Babalu Team F C
Normal Tactiek big big def
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Henrique Correa is nu in balbezit. Əşrəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Əşrəfov passt de bal in één keer door. Milos bereikt de bal nog maar net als eerste. Milos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Storiano - Babalu Team F C 0:1

7e minuut.
Əşrəfov met een sublieme pass. Boelen rent richting de bal. Milos bereikt de bal nog maar net als eerste. Milos haalt uit met een fantastische trap. Guimarães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Storiano - Babalu Team F C 0:2

10e minuut.
Tupãzinho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patton met een snelle inworp. Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guimarães werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Milos rent richting de bal. Milos schiet op doel. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Storiano - Babalu Team F C 0:3

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patton met een snelle inworp. Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. Boelen maakt een snoekduik en kopt de bal. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Storiano - Babalu Team F C 0:4

24e minuut.
Patton probeert naar een medespeler te passen. Boelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boelen passt de bal in één keer door. Milos bereikt de bal nog maar net als eerste. Milos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Storiano - Babalu Team F C 0:5

26e minuut.
Boelen rent richting de bal. Boelen met een sublieme pass. Saraiva rent richting de bal. Milos onderschept slim de pass. Milos haalt uit met een fantastische trap. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Əşrəfov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boelen probeert de bal met de borst te controleren. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Raizer de bal. Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. Patton bereikt de bal nog maar net als eerste. Patton geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milos rent richting de bal. Milos draait met de bal, schiet en ... Saraiva probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Storiano - Babalu Team F C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Storiano 65%, Babalu Team F C 35%.
FC Storiano - Babalu Team F C 0:6

49e minuut.
dos Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Bastos speelt de bal door. Dragnev met een sublieme pass. Milos rent richting de bal. Milos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Storiano - Babalu Team F C 0:7

50e minuut.
Henrique Correa rent richting de bal. Henrique Correa passt de bal zonder na te denken. Milos is nu in balbezit. Boelen is nu in balbezit. Boelen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Henrique Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Bastos probeert naar een medespeler te passen. Boelen rent richting de bal. Boelen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Əşrəfov onderschept slim de pass. Əşrəfov schiet op doel. Marcão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes speelt de bal door. Boelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boelen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Saraiva de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Patton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Storiano - Babalu Team F C 0:8

87e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal zonder na te denken. Tupãzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Boelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boelen draait met de bal, schiet en ... Guimarães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tupãzinho heeft problemen om de bal te vangen. Boelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boelen haalt uit met een fantastische trap. Guimarães probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Storiano 71%, Babalu Team F C 29%.
FC Storiano - Babalu Team F C 0:8