Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nóis na Barca FC BARCELONA DE MADRID
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante do Sul is nu in balbezit. Gigante do Sul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt de Silveira zijn tegenspeler op de grond. Campanella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aquino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Zanette de bal. Zanette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bucanense is nu in balbezit. Aquino onderschept slim de pass. Aquino geeft een lange en hoge pass. Zanette rent richting de bal. Zanette draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pirata kopt de bal weg. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanette. Zanette krijgt een gele kaart.

15e minuut.
de Silveira speelt de bal door. Daar is Pirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirata passt de bal met de wreef. Zanette rent richting de bal. Zanette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Ceni met een harde bal richting middenveld. Lang kopt de bal weg. Pirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ceni bokst de bal weg.

36e minuut.
Pirata rent richting de bal. Lang rent richting de bal. Lang passt de bal zonder na te denken. Zanette rent richting de bal. Zanette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nóis na Barca - FC BARCELONA DE MADRID 1:0

41e minuut.
Sá Pato verovert de bal door een tackle van achteren. Gigante do Sul is nu in balbezit. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Appolinário schiet op doel. Cini probeert de bal aan de voet te houden. Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nóis na Barca 47%, FC BARCELONA DE MADRID 53%.
Nóis na Barca - FC BARCELONA DE MADRID 1:0

63e minuut.
Siakam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosário met de inworp. Klungelig pakt Pirata de bal. Pirata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nóis na Barca 48%, FC BARCELONA DE MADRID 52%.
Nóis na Barca - FC BARCELONA DE MADRID 1:0