Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demolition Boys FC Frampa
Compacto Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 21.9
solid Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela geeft de bal voor. Neves is nu in balbezit. O`Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. O`Carroll schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Goodrich onderschept slim de pass. Goodrich speelt de bal door. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chulapa is nu in balbezit. Giamalis verovert de bal door een tackle van achteren. Giamalis passt de bal zonder na te denken. Daar is Soyugür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyugür draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Goodrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulapa verovert de bal door een tackle van achteren. Chulapa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pitanga de bal. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Demolition Boys FC - Frampa 0:1

36e minuut.
Vilela rent richting de bal. Vilela passt de bal zonder na te denken. Katić geeft de bal voor. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demolition Boys FC - Frampa 1:1

40e minuut.
Lo Ritto kopt de bal weg. Bechara is nu in balbezit. Soyugür onderschept slim de pass. Soyugür draait met de bal, schiet en ... Rayzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolition Boys FC - Frampa 2:1

42e minuut.
Goodrich passt de bal met de wreef. Katić rent richting de bal. Katić speelt de bal door. Soyugür bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demolition Boys FC 38%, Frampa 62%.
Demolition Boys FC - Frampa 2:1

48e minuut.
Neves heeft problemen om de bal te vangen. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Neves zijn tegenspeler op de grond. Neves krijgt een gele kaart. O`Carroll is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giamalis met een snel genomen vrije trap. Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Soja kopt de bal weg. Katić is nu in balbezit. O`Carroll geeft de bal voor. Soyugür bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Soja verovert de bal door een tackle van achteren. Soja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bechara de bal. Soyugür bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür haalt uit met een fantastische trap. Rayzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Sergipano geeft een lange en hoge pass. Soja kopt de bal weg. Klungelig pakt Lo Ritto de bal. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Giamalis verovert de bal door een tackle van achteren. Giamalis passt de bal zonder na te denken. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür onderschept slim de pass. Soyugür draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demolition Boys FC - Frampa 3:1

61e minuut.
Franek geeft een lange en hoge pass. Robledo speelt de bal door. Soja geeft de bal voor. O`Carroll rent richting de bal. O`Carroll haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Katić bereikt de bal nog maar net als eerste. Katić geeft een hoge lob. Sergipano heeft problemen om de bal te vangen. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demolition Boys FC 21%, Frampa 79%.
Demolition Boys FC - Frampa 3:1