Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Sokker Team Futebol Club Cuiabá Futebol Arte
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Silveira geeft een lange en hoge pass. Scotini rent richting de bal. Adão maakt een afschuwelijke overtreding. Adão krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Batalha rent richting de bal. da Gafieira is nu in balbezit. Bucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Gafieira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. da Guia wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
United Sokker Team Futebol Club - Cuiabá Futebol Arte 1:0

23e minuut.
Ximenes passt de bal in één keer door. da Gafieira is nu in balbezit. Silveira onderschept slim de pass. Batalha onderschept slim de pass. Batalha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
United Sokker Team Futebol Club - Cuiabá Futebol Arte 2:0

30e minuut.
Ximenes probeert naar een medespeler te passen. da Guia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bucci. da Guia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. da Guia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Matos kopt de bal weg. Pereda rent richting de bal. Met opzet legt Scotini zijn tegenspeler op de grond. Scotini krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Banana probeert naar een medespeler te passen. da Gafieira is nu in balbezit. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. da Gafieira bereikt de bal nog maar net als eerste. da Gafieira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Adão geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Sokker Team Futebol Club 37%, Cuiabá Futebol Arte 63%.
United Sokker Team Futebol Club - Cuiabá Futebol Arte 2:0

63e minuut.
do Rio de Janeiro geeft de bal voor. Pereda kopt de bal weg. Meneguello is nu in balbezit. Meneguello schiet op doel. Marinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Sokker Team Futebol Club - Cuiabá Futebol Arte 2:1

85e minuut.
da Silva Vieira is nu in balbezit. da Guia onderschept slim de pass. da Guia probeert naar een medespeler te passen. Banana is nu in balbezit. Banana geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Rossato met een sublieme pass. da Gafieira is nu in balbezit. Batalha is nu in balbezit. Batalha haalt uit met een fantastische trap. Sato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Sokker Team Futebol Club - Cuiabá Futebol Arte 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Sokker Team Futebol Club 41%, Cuiabá Futebol Arte 59%.
United Sokker Team Futebol Club - Cuiabá Futebol Arte 3:1