Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Calibur F.C. Frampa
4-1-2-2-1 ICI Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 20
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Zé Maria is nu in balbezit. Grilo rent richting de bal. Zé Maria onderschept slim de pass. Mirandinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirandinha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bechara is nu in balbezit. Eldevar onderschept slim de pass. Eldevar speelt de bal door. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Eraña onderschept slim de pass. Eraña passt de bal zonder na te denken. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar rent richting de bal. Eldevar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zé Maria probeert naar een medespeler te passen. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 1:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar passt de bal zonder na te denken. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Rayzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Eraña rent richting de bal. Eraña geeft de bal voor. Neves heeft problemen om de bal te vangen. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rayzer met een sublieme pass. Eraña kopt de bal weg. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Neves probeert de bal aan de voet te houden. Rayzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 2:0

33e minuut.
Grilo is nu in balbezit. Eraña is nu in balbezit. Eraña speelt de bal door. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aleksić geeft de bal voor. Neves rent richting de bal. Mądrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vargas kopt de bal weg. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lombardi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lombardi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pitanga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądrzejewski passt de bal in één keer door. Daar is Eldevar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eldevar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calibur F.C. 30%, Frampa 70%.
Real Calibur F.C. - Frampa 3:0

47e minuut.
Mirandinha geeft de bal voor. Kaham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaham passt de bal in één keer door. Daar is Eldevar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eldevar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Mądrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parizotto is nu in balbezit. Mądrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ... Rayzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 4:0

55e minuut.
Bechara probeert naar een medespeler te passen. Kaham rent richting de bal. Kaham passt de bal zonder na te denken. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mirandinha geeft een lange en hoge pass. Kaham heeft problemen om de bal te vangen. Kaham passt de bal in één keer door. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mirandinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirandinha speelt de bal door. Parizotto is nu in balbezit. Eraña verovert de bal door een tackle van achteren. Eraña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rayzer trapt de bal weg. Eraña probeert de bal aan de voet te houden. Eraña passt de bal zonder na te denken. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. Rayzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Rayzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 5:0

62e minuut.
Eldevar probeert naar een medespeler te passen. Kaham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaham passt de bal met de wreef. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Rayzer bokst de bal weg.

65e minuut.
Zé Maria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirandinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirandinha passt de bal in één keer door. Eraña is nu in balbezit. Eraña geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sergipano passt de bal zonder na te denken. Mirandinha is nu in balbezit. Mirandinha speelt de bal door. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar schiet op doel. Rayzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Kaham verovert de bal door een tackle van achteren. Kaham probeert naar een medespeler te passen. Mirandinha rent richting de bal. Mirandinha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Eldevar is nu in balbezit. Bechara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eldevar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machida komt het veld opgelopen. Mądrzejewski neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 6:0

71e minuut.
Grilo passt de bal in één keer door. Inworp. Kaham met de inworp. Eraña rent richting de bal. Eraña schiet op doel. Rayzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sergipano geeft de bal voor. Zé Maria met een sublieme pass. Mirandinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirandinha geeft de bal voor. Mądrzejewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 7:0

77e minuut.
Zé Maria verovert de bal door een tackle van achteren. Mirandinha geeft een hoge lob. Bechara kan de bal niet met de borst controleren. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Mirandinha onderschept slim de pass. Mirandinha passt de bal zonder na te denken. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 8:0

80e minuut.
Borba komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Eraña speelt de bal door. Mirandinha speelt de bal door. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. Rayzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Frampa 9:0

84e minuut.
Grilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chulapa komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mirandinha passt de bal met de wreef. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eldevar krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Eldevar kopt de bal weg. Klungelig pakt Salgado de bal. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski schiet op doel. Bechara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rayzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calibur F.C. 17%, Frampa 83%.
Real Calibur F.C. - Frampa 9:0