Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuiabá Futebol Arte Dale Dale FC
Normal Tactiek Dale 1
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bucci is nu in balbezit. Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal met de wreef. de Jesús rent richting de bal. de Jesús schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Dantas rent richting de bal. Dantas geeft een lange en hoge pass. de Jesús rent richting de bal. de Jesús draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas probeert naar een medespeler te passen. de Jesús is nu in balbezit. de Jesús haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Purús geeft de bal voor. da Silva Vieira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duarte. Duarte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuiabá Futebol Arte 62%, Dale Dale FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuiabá Futebol Arte - Dale Dale FC 0:0

53e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Math Point geeft de bal voor. Adão kopt de bal weg. Klungelig pakt Paes Leme de bal. Paes Leme geeft de bal voor. Sato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Stevanelli de bal onder controle te krijgen. Palmeirense bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeirense passt de bal zonder na te denken. Meneguello is nu in balbezit. Meneguello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Dale Dale FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuiabá Futebol Arte 59%, Dale Dale FC 41%.
Cuiabá Futebol Arte - Dale Dale FC 1:0