Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco Pavuna Python
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 20.1
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


1e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Imperial de bal. Mamute is nu in balbezit. Imperial onderschept slim de pass. Imperial draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Cascavel de bal. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascavel onderschept slim de pass. Cascavel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 1:0

6e minuut.
Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Fatra verovert de bal door een tackle van achteren. Fatra speelt de bal door. Cascavel is nu in balbezit. Cascavel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mezenga met een harde bal richting middenveld. Hernandes probeert de bal met de borst te controleren. Hernandes probeert naar een medespeler te passen. Cascavel is nu in balbezit. Cascavel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schauwaers is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fatra met een sublieme pass. Soares rent richting de bal. Cascavel onderschept slim de pass. Cascavel draait met de bal, schiet en ... Mezenga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 2:0

18e minuut.
Fatra rent richting de bal. Fatra geeft een hoge lob. Pierro heeft problemen om de bal te vangen. Imperial rent richting de bal. Imperial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 3:0

21e minuut.
Andrade rent richting de bal. Fatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatra passt de bal met de wreef. Cascavel is nu in balbezit. Cascavel draait met de bal, schiet en ... Mezenga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Cascavel is nu in balbezit. Serelepe onderschept slim de pass. Serelepe speelt de bal door. Galisch is nu in balbezit. Galisch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. is nu in balbezit. passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
onderschept slim de pass. passt de bal in één keer door. Galisch speelt de bal door. Cascavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascavel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fatra is nu in balbezit. Fatra passt de bal zonder na te denken. Pierro rent richting de bal. Imperial verovert de bal door een tackle van achteren. Imperial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 4:0

35e minuut.
Fatra is nu in balbezit. Fatra passt de bal met de wreef. Cascavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascavel schiet op doel. Mezenga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 5:0

36e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Klungelig pakt de bal. Cascavel verovert de bal door een tackle van achteren. Cascavel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mezenga trapt de bal weg van het doel. Galisch kopt de bal weg. Serelepe heeft problemen om de bal te vangen. Cascavel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 6:0

40e minuut.
Iuresean geeft een hoge lob. Fatra is nu in balbezit. Conrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conrado krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Hernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imperial rent richting de bal. Pierro begaat een overtreding. Imperial raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandes wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hernandes rent richting de bal. Hernandes geeft de bal voor. Schauwaers kopt de bal weg. Imperial is nu in balbezit. Imperial draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Schauwaers de bal. Schauwaers schiet op doel. Mezenga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Soares heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco Pavuna 26%, Python 74%.
Vasco Pavuna - Python 7:0

53e minuut.
Galisch is nu in balbezit. Galisch passt de bal in één keer door. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mezenga trapt de bal weg. Rattata controleert de bal met de borst. Hernandes met een sublieme pass. Cascavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascavel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mamute is nu in balbezit. Galisch onderschept slim de pass. Galisch speelt de bal door. Imperial heeft problemen om de bal te vangen. Imperial draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandes geeft een lange en hoge pass. Daar is Soares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cascavel rent richting de bal. Cascavel draait met de bal, schiet en ... Mezenga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Niemiec onderschept slim de pass. Niemiec geeft een hoge lob. Imperial rent richting de bal. Imperial draait met de bal, schiet en ... Mezenga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers draait met de bal, schiet en ... Mezenga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 8:0

83e minuut.
Imperial rent richting de bal. Imperial speelt de bal door. Cascavel heeft problemen om de bal te vangen. Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Fatra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Serelepe de bal. Cascavel is nu in balbezit. Cascavel draait met de bal, schiet en ... Mezenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco Pavuna - Python 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco Pavuna 27%, Python 73%.
Vasco Pavuna - Python 9:0