Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Imperdíveis F.C. Ossiumx
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rossetti rent richting de bal. Jamelli onderschept slim de pass. Jamelli met een sublieme pass. Ximenez is nu in balbezit. Ximenez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Imperdíveis F.C. - Ossiumx 0:1

7e minuut.
de Lima kopt de bal weg. Daar is Gargamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaquias rent richting de bal. Malaquias draait met de bal, schiet en ... Pezinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Imperdíveis F.C. - Ossiumx 1:1

9e minuut.
Perdulário rent richting de bal. Balela begaat een overtreding. Perdulário is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perdulário zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jamelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Furlan is nu in balbezit. da Roseira verovert de bal door een tackle van achteren. da Roseira geeft een lange en hoge pass. Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rayzer onderschept slim de pass. Gueri Gueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueri Gueri passt de bal met de wreef. Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rayzer geeft een hoge lob. Inworp. Balela met de inworp. Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pezinho trapt de bal weg. Ximenez kopt de bal weg. Daar is Cambalhota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli schiet op doel. Barrichello bokst de bal weg.

40e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima is nu in balbezit. de Lima passt de bal in één keer door. Malaquias is nu in balbezit. Malaquias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Palocci trapt de bal weg. de Lima kopt de bal weg. Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Imperdíveis F.C. - Ossiumx 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Imperdíveis F.C. 54%, Ossiumx 46%.
Os Imperdíveis F.C. - Ossiumx 2:1

56e minuut.
de Lima raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pimentel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Imperdíveis F.C. 46%, Ossiumx 54%.
Os Imperdíveis F.C. - Ossiumx 2:1