Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FilgasTeam Brota FC
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 23.8
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Gama met een sublieme pass. Salsicha rent richting de bal. Brás speelt de bal door. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Saiki passt de bal in één keer door. Brás bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha onderschept slim de pass. Saiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiki schiet op doel. Vergaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Capixaba rent richting de bal. Capixaba draait met de bal, schiet en ... Vergaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FilgasTeam - Brota FC 0:1

10e minuut.
Brás verovert de bal door een tackle van achteren. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brás maakt een afschuwelijke overtreding. Salsicha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Salsicha kan niet meer verder spelen. Espinola komt het veld opgelopen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sambista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ticudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticudo geeft een lange en hoge pass. Panamenho springt en kopt de bal. Querendo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zulu de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FilgasTeam - Brota FC 1:1

34e minuut.
Justus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacomelli geeft een lange en hoge pass. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FilgasTeam - Brota FC 2:1

40e minuut.
Daar is Justus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saiki rent richting de bal. Saiki passt de bal met de wreef. Capixaba rent richting de bal. Capixaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Capixaba onderschept slim de pass. Capixaba geeft de bal voor. Saiki is nu in balbezit. Saiki schiet op doel. Vergaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FilgasTeam - Brota FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FilgasTeam 50%, Brota FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FilgasTeam - Brota FC 2:2

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Saiki de bal onder controle te krijgen. Espinola kopt de bal weg. da Costa probeert de bal aan de voet te houden. Capixaba rent richting de bal. Capixaba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gama met een sublieme pass. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba onderschept slim de pass. Capixaba geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FilgasTeam - Brota FC 2:3

81e minuut.
Trevisan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba passt de bal in één keer door. Saiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FilgasTeam - Brota FC 2:4

84e minuut.
Roriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles onderschept slim de pass. Zulu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zulu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zulu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Atala probeert naar een medespeler te passen. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba passt de bal in één keer door. Saiki is nu in balbezit. Saiki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FilgasTeam 43%, Brota FC 57%.
FilgasTeam - Brota FC 2:4