Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C R GUANABARA FACUNDO
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


5e minuut.
da Costa Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Acayaba rent richting de bal. Acayaba probeert naar een medespeler te passen. Cestari Ramos rent richting de bal. Cestari Ramos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Espada is nu in balbezit. Espada probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Carequinha de bal onder controle te krijgen. Brasileiro is nu in balbezit. Brasileiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Espada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gilmore komt het veld opgelopen.

22e minuut.
de Guararapes geeft een lange en hoge pass. Cestari Ramos kopt de bal weg. Acayaba is nu in balbezit. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey schiet op doel. Berna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Rey passt de bal met de wreef. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt do Espírito Santo zijn tegenspeler op de grond. do Espírito Santo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Aguiar passt de bal in één keer door. Daar is Brasileiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves da Silva rent richting de bal. Brasileiro onderschept slim de pass. Brasileiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C R GUANABARA - FACUNDO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C R GUANABARA 55%, FACUNDO 45%.
C R GUANABARA - FACUNDO 0:1

59e minuut.
Gilmore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalmagro geeft de bal voor. Júnior krijgt zijn hoofd ertegen. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasileiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Calão kopt de bal weg. Alves da Silva geeft een hoge lob. Blogueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Blogueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C R GUANABARA 51%, FACUNDO 49%.
C R GUANABARA - FACUNDO 0:1