Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.24
  • Stadion: los alfa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 749
CRM FUTEBOL CLUBE Sifalemo FC
442 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Vicente rent richting de bal. Pardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardoni passt de bal zonder na te denken. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel. Vilela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 1:0

6e minuut.
Pé de Anjo is nu in balbezit. Pé de Anjo geeft de bal voor. Klungelig pakt Passarela de bal. Andrić is nu in balbezit. Andrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 2:0

8e minuut.
Pé de Anjo heeft problemen om de bal te vangen. Pé de Anjo geeft een lange en hoge pass. Rengifo controleert de bal met de borst. Rengifo schiet op doel. Vilela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 3:0

15e minuut.
Vicente heeft problemen om de bal te vangen. Pardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardoni passt de bal met de wreef. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Passarela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrić is nu in balbezit. Andrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 4:0

23e minuut.
Vicente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salgado komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Costa met een sublieme pass. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Andrić rent richting de bal. Andrić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wink speelt de bal door. Pocotó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalčík begaat een overtreding. Gavalčík krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pocotó raakt geblesseerd tijdens het duel. Accioly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Takáts heeft problemen om de bal te vangen. Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Correia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 4:1

32e minuut.
Capixaba kan de bal niet met de borst controleren. Capixaba geeft een hoge lob. Rengifo probeert de bal aan de voet te houden. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 5:1

34e minuut.
Rengifo passt de bal met de wreef. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela is nu in balbezit. Andrić verovert de bal door een tackle van achteren. Andrić schiet op doel. Vilela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pardoni is nu in balbezit. Pardoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 6:1

37e minuut.
Salgado rent richting de bal. Pé de Anjo onderschept slim de pass. Pé de Anjo speelt de bal door. Andrić is nu in balbezit. Andrić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRM FUTEBOL CLUBE 26%, Sifalemo FC 74%.
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 6:1

51e minuut.
Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Pardoni is nu in balbezit. Pardoni probeert naar een medespeler te passen. Andrić is nu in balbezit. Andrić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pardoni onderschept slim de pass. Pardoni passt de bal zonder na te denken. Andrić is nu in balbezit. Andrić draait met de bal, schiet en ... Vilela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 7:1

71e minuut.
Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno met een sublieme pass. Pardoni met een sublieme pass. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bueno met de inworp. Gavalčík geeft een lange en hoge pass. Costa is nu in balbezit. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rengifo geeft een lange en hoge pass. Passarela kopt de bal weg. Simplício probeert de bal aan de voet te houden. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luba komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba geeft de bal voor. Klungelig pakt Accioly de bal. Andrić is nu in balbezit. Andrić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pardoni rent richting de bal. Pardoni geeft de bal voor. Daar is Wink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 8:1

84e minuut.
Espinola rent richting de bal. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal met de wreef. Luba is nu in balbezit. Luba schiet op doel. Vilela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRM FUTEBOL CLUBE 17%, Sifalemo FC 83%.
CRM FUTEBOL CLUBE - Sifalemo FC 9:1