Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpo Barz FC Rougue One
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


23e minuut.
Raí heeft problemen om de bal te vangen. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Espada speelt de bal door. Daar is Couto Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couto Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Taborda is nu in balbezit. Monteiro Neto is nu in balbezit. Camilo maakt een afschuwelijke overtreding. Camilo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Monteiro Neto raakt geblesseerd tijdens het duel. Raí wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpo Barz - FC Rougue One 0:1

43e minuut.
Brasil rent richting de bal. Brasil passt de bal met de wreef. Ponte de Brito is nu in balbezit. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Espada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belitardo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpo Barz 51%, FC Rougue One 49%.
Olimpo Barz - FC Rougue One 0:1

48e minuut.
Raí geeft een lange en hoge pass. Cearense rent richting de bal. Brasil geeft een lange en hoge pass. Belitardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belitardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Couto Pereira is nu in balbezit. Couto Pereira passt de bal in één keer door. Belitardo is nu in balbezit. Belitardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpo Barz - FC Rougue One 1:1

65e minuut.
Raí verovert de bal door een tackle van achteren. Raí passt de bal in één keer door. Gaivota met een sublieme pass. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gaivota met een snelle inworp. Cearense rent richting de bal. Cearense geeft een lange en hoge pass. Taborda rent richting de bal. Taborda schiet op doel. Guimarães bokst de bal weg. Chapa Quente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpo Barz - FC Rougue One 1:2

79e minuut.
Couto Pereira is nu in balbezit. Belitardo is nu in balbezit. Couto Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Belitardo rent richting de bal. Belitardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Árabe passt de bal met de wreef. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda onderschept slim de pass. Taborda schiet op doel. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Cearense rent richting de bal. Lellis verovert de bal door een tackle van achteren. Lellis geeft een lange en hoge pass. Belitardo rent richting de bal. Belitardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpo Barz 58%, FC Rougue One 42%.
Olimpo Barz - FC Rougue One 1:2