Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nenhum de nós Laranjeiras
edu Tactiek 352t
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 43.9
excellent Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal met de wreef. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Ghişoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Laranjeiras 1:0

5e minuut.
Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hasan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hasan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drybczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Daar is Kaczmarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. Ghişoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Laranjeiras 2:0

19e minuut.
Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão onderschept slim de pass. Damat rent richting de bal. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Alckmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Laranjeiras 2:1

23e minuut.
Klungelig pakt Hasan de bal. Hasan geeft de bal voor. Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Tomala rent richting de bal. Pesce begaat een overtreding. Pesce krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pesce rent richting de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesce schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pesce krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

42e minuut.
Hasan rent richting de bal. Hasan passt de bal in één keer door. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 53%, Laranjeiras 47%.
Nenhum de nós - Laranjeiras 2:1

46e minuut.
Petović komt het veld opgelopen. Butucea komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Filanowskii geeft de bal voor. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drybczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Drybczewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ghişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hasan probeert naar een medespeler te passen. Tomala rent richting de bal. Tomala passt de bal in één keer door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Speriatu passt de bal in één keer door. Pérez Zabal met een sublieme pass. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel. Ghişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Laranjeiras 3:1

76e minuut.
Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Tomala probeert naar een medespeler te passen. Butucea geeft een lange en hoge pass. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 51%, Laranjeiras 49%.
Nenhum de nós - Laranjeiras 3:1