Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A D Rio da Prata Holypoint FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
de Oliveira rent richting de bal. Matador verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor is nu in balbezit. Matador verovert de bal door een tackle van achteren. Matador draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
de Oliveira is nu in balbezit. Matador verovert de bal door een tackle van achteren. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. Zadek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Holypoint FC 1:0

13e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira passt de bal in één keer door. Arantes rent richting de bal. Arantes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alfafa heeft problemen om de bal te vangen. Bola Murcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfafa is nu in balbezit. Bola Murcha rent richting de bal. Bola Murcha haalt uit met een fantastische trap. Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zadek speelt de bal door. Baier rent richting de bal. Bandeira de Mello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandeira de Mello krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Soriano passt de bal zonder na te denken. Bigorna rent richting de bal. Bigorna speelt de bal door. Soriano rent richting de bal. Soriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bola Murcha geeft een hoge lob. de Oliveira rent richting de bal. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Matador is nu in balbezit. Matador draait met de bal, schiet en ... Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Holypoint FC 2:0

33e minuut.
da Batera is nu in balbezit. da Batera passt de bal met de wreef. Macuxi is nu in balbezit. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Arantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Holypoint FC 3:0

42e minuut.
de Oliveira met een sublieme pass. Oxfor probeert de bal aan de voet te houden. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Arantes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A D Rio da Prata 35%, Holypoint FC 65%.
A D Rio da Prata - Holypoint FC 3:0

63e minuut.
Xereu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vicente Júnior komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bandeira de Mello de bal. Soriano rent richting de bal. Soriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mangabeira kopt de bal weg. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira passt de bal in één keer door. Soriano rent richting de bal. Soriano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Matador is nu in balbezit. Alfafa verovert de bal door een tackle van achteren. Alfafa speelt de bal door. Soriano rent richting de bal. Soriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Matador rent richting de bal. Matador probeert naar een medespeler te passen. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Opalinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Holypoint FC 4:0

76e minuut.
Macuxi probeert de bal met de borst te controleren. Bola Murcha verovert de bal door een tackle van achteren. Bola Murcha met een sublieme pass. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A D Rio da Prata 38%, Holypoint FC 62%.
A D Rio da Prata - Holypoint FC 4:0