Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dourados Sarro F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Feltrim is nu in balbezit. Feltrim geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert da Gafieira de bal onder controle te krijgen. Fabre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Fabre rent richting de bal. Fabre passt de bal met de wreef. Massote is nu in balbezit. Massote draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fabre rent richting de bal. Fabre passt de bal zonder na te denken. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote haalt uit met een fantastische trap. Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Sarro F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 46%, Sarro F.C. 54%.
Dourados - Sarro F.C. 0:1

50e minuut.
Leivas is nu in balbezit. Leivas geeft de bal voor. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tornado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tornado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote verovert de bal door een tackle van achteren. Massote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mulambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulambo speelt de bal door. Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Ipatingão is nu in balbezit. Ipatingão draait met de bal, schiet en ... Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Alito geeft de bal voor. Sotero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alito. Alito krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 49%, Sarro F.C. 51%.
Dourados - Sarro F.C. 0:1