Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZEIR FC 2021 EFE RM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Clausi passt de bal zonder na te denken. Couto is nu in balbezit. Rauber verovert de bal door een tackle van achteren. Rauber haalt uit met een fantastische trap. Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Novais passt de bal in één keer door. Cascavel rent richting de bal. Zanella speelt de bal door. Cascavel is nu in balbezit. Cascavel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - EFE RM 1:0

15e minuut.
Porto passt de bal met de wreef. Rauber is nu in balbezit. Torrens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torrens krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Barra met een harde bal richting middenveld. Odin probeert naar een medespeler te passen. Brasil heeft problemen om de bal te vangen. Cascavel rent richting de bal. Cascavel schiet op doel. Barra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 51%, EFE RM 49%.
CRUZEIR FC 2021 - EFE RM 1:0

51e minuut.
Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira geeft de bal voor. Inworp. Clausi met een snelle inworp. Novais geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rauber passt de bal zonder na te denken. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomate bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber onderschept slim de pass. Rauber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Porto passt de bal met de wreef. Odin rent richting de bal. Odin speelt de bal door. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 53%, EFE RM 47%.
CRUZEIR FC 2021 - EFE RM 1:0