Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holypoint FC Laranjeiras
Normal Tactiek 352t
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 41.9
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


7e minuut.
Macuxi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Steffenhagen neemt de hoekschop. de Ipanema geeft de bal voor. Speriatu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kaczmarski geeft een hoge lob. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema geeft de bal voor. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:1

11e minuut.
Petović met een sublieme pass. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Zadek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt de Ipanema de bal. de Ipanema speelt de bal door. Petović is nu in balbezit. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Opalinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:2

13e minuut.
Steffenhagen heeft problemen om de bal te vangen. Steffenhagen met een sublieme pass. de Ipanema met een sublieme pass. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. de Ipanema springt en kopt de bal. Zadek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaczmarski zal de hoekschop nemen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:3

18e minuut.
Alfafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfafa passt de bal in één keer door. Steffenhagen geeft de bal voor. Speriatu probeert de bal met de borst te controleren. Speriatu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Macuxi de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Steffenhagen zal de hoekschop nemen. Speriatu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Kaczmarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Azevedo rent richting de bal. de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. de Ipanema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:4

23e minuut.
Pesce met een sublieme pass. Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen passt de bal zonder na te denken. Kaczmarski heeft problemen om de bal te vangen. Petović speelt de bal door. Opalinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:5

25e minuut.
Petović rent richting de bal. Petović passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zadek de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Baier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dutra de bal onder controle te krijgen. Petović speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Opalinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Macuxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuxi geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniuk kopt de bal weg. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Petović passt de bal zonder na te denken. Zadek heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema schiet op doel. Opalinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:6

35e minuut.
de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Steffenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Petović geeft een lange en hoge pass. Speriatu springt en kopt de bal. Opalinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:7

37e minuut.
Soriano speelt de bal door. Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski met een sublieme pass. Petović met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Opalinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaczmarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Ipanema maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:8

42e minuut.
Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski passt de bal met de wreef. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Opalinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holypoint FC 89%, Laranjeiras 11%.
Holypoint FC - Laranjeiras 0:8

47e minuut.
Zadek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaczmarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:9

48e minuut.
Dutra met een sublieme pass. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zadek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczmarski met een snelle inworp. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski passt de bal in één keer door. Zadek met een sublieme pass. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxfor is nu in balbezit. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski geeft de bal voor. Opalinha bokst de bal weg. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:10

65e minuut.
Steffenhagen geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaczmarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:11

67e minuut.
Steffenhagen geeft de bal voor. Doeltrap. Opalinha trapt de bal weg. Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Opalinha probeert wanhopig de bal te grijpen. Speriatu krijgt zijn hoofd ertegen. Speriatu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:12

70e minuut.
Petović is nu in balbezit. Petović passt de bal in één keer door. Macuxi bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:13

72e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski speelt de bal door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Petović is nu in balbezit. Petović passt de bal met de wreef. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macuxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Opalinha met een sublieme pass. Petović rent richting de bal. Petović passt de bal zonder na te denken. Kaczmarski met een sublieme pass. de Ipanema geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zadek met een harde bal richting middenveld. Pesce kopt de bal weg. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:14

84e minuut.
Petović speelt de bal door. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema geeft een lange en hoge pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:15

86e minuut.
Opalinha trapt de bal weg. Steffenhagen kopt de bal weg. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Steffenhagen met de inworp. de Ipanema controleert de bal met de borst. de Ipanema geeft een hoge lob. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Laranjeiras 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holypoint FC 86%, Laranjeiras 14%.
Holypoint FC - Laranjeiras 0:16