Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras Holypoint FC
352t Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 16.9
good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfafa begaat een overtreding. Kaczmarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 1:0

2e minuut.
Dutra speelt de bal door. Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriano speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 2:0

4e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović passt de bal in één keer door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel. Baptista bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 3:0

9e minuut.
Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović onderschept slim de pass. Petović met een sublieme pass. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Xereu geeft een hoge lob. Dutra probeert de bal met de borst te controleren. Petović speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Macuxi heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema geeft een lange en hoge pass. Kijoś maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pesce kopt de bal weg. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Baptista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Ipanema geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft een lange en hoge pass. Kijoś heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś schiet op doel. Baptista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 4:0

22e minuut.
Kijoś geeft de bal voor. de Oliveira kan de bal niet met de borst controleren. Petović rent richting de bal. Petović geeft een hoge lob. de Ipanema krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 5:0

24e minuut.
Kaczmarski speelt de bal door. Daar is de Ipanema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ipanema met een sublieme pass. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Haunsschmid is nu in balbezit. Dutra verovert de bal door een tackle van achteren. Petović begaat een overtreding. Petović krijgt een gele kaart. Dutra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Petović probeert naar een medespeler te passen. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pesce kopt de bal weg. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ipanema speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 6:0

32e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Baptista speelt de bal door. Haunsschmid kopt de bal weg. Klungelig pakt Kijoś de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kaczmarski kopt de bal weg. de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 7:0

36e minuut.
Pesce passt de bal zonder na te denken. Macuxi is nu in balbezit. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. Baptista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 8:0

39e minuut.
Azevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Azevedo met een sublieme pass. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Baptista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 9:0

42e minuut.
Haunsschmid passt de bal met de wreef. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Baptista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macuxi rent richting de bal. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 21%, Holypoint FC 79%.
Laranjeiras - Holypoint FC 9:0

56e minuut.
Pesce passt de bal in één keer door. Kijoś is nu in balbezit. de Ipanema is nu in balbezit. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zadek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczmarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petović is nu in balbezit. Petović geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Baptista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 10:0

63e minuut.
Haunsschmid speelt de bal door. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski speelt de bal door. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. Oxfor heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Baptista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 11:0

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Kijoś de bal onder controle te krijgen. Haunsschmid rent richting de bal. Haunsschmid speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Baptista bokst de bal weg.

68e minuut.
Haunsschmid heeft problemen om de bal te vangen. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz geeft de bal voor. Kijoś heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Targosz is nu in balbezit. Haunsschmid speelt de bal door. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś passt de bal met de wreef. de Ipanema rent richting de bal. Paal! de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 12:0

76e minuut.
Haunsschmid geeft een lange en hoge pass. Macuxi heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema schiet op doel. Baptista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 13:0

79e minuut.
de Ipanema controleert de bal met de borst. de Ipanema geeft de bal voor. Daar is Oxfor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zadek de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haunsschmid zal de hoekschop nemen. Zadek heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. Baptista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 14:0

81e minuut.
Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid onderschept slim de pass. Haunsschmid probeert naar een medespeler te passen. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pesce kopt de bal weg. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Macuxi rent richting de bal. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Holypoint FC 15:0

88e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. Haunsschmid geeft een lange en hoge pass. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel. Baptista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 16%, Holypoint FC 84%.
Laranjeiras - Holypoint FC 15:0