Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A D Rio da Prata Nenhum de nós
Normal Tactiek edu
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 45.1
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


7e minuut.
Aquino passt de bal zonder na te denken. Bunea rent richting de bal. Bunea met een sublieme pass. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bigorna rent richting de bal. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski probeert naar een medespeler te passen. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hasan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

18e minuut.
Bunea rent richting de bal. Pişcot rent richting de bal. Pişcot passt de bal in één keer door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Vargas Pellota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aquino heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:1

25e minuut.
Bigorna onderschept slim de pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski passt de bal met de wreef. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:2

28e minuut.
Damat geeft een lange en hoge pass. Pişcot kopt de bal weg. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel. Vargas Pellota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:3

31e minuut.
Nahksepp kopt de bal weg. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Pişcot passt de bal in één keer door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Damat geeft een lange en hoge pass. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski probeert naar een medespeler te passen. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:4

39e minuut.
Pişcot geeft een hoge lob. Daar is Nahksepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangabeira speelt de bal door. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot draait met de bal, schiet en ... Vargas Pellota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A D Rio da Prata 63%, Nenhum de nós 37%.
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:4

47e minuut.
Floriańczyk passt de bal in één keer door. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot speelt de bal door. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Zabal onderschept slim de pass. Pérez Zabal probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Vargas Pellota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot verovert de bal door een tackle van achteren. Pişcot probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:5

57e minuut.
da Batera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Drybczewski passt de bal in één keer door. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot passt de bal met de wreef. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski schiet op doel. Vargas Pellota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:6

65e minuut.
Floriańczyk kan de bal niet met de borst controleren. Floriańczyk geeft de bal voor. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Vargas Pellota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:7

85e minuut.
Ültan passt de bal met de wreef. Pişcot rent richting de bal. Pişcot probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Vargas Pellota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ültan speelt de bal door. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Pişcot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Vargas Pellota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A D Rio da Prata 58%, Nenhum de nós 42%.
A D Rio da Prata - Nenhum de nós 0:8